ЮФ «Антіка» вкотре домоглася відшкодування витрат клієнта на правову допомогу

13.11.2020

Незважаючи на те, що кількість судових рішень щодо відшкодування витрат на правову допомогу зростає, сьогодні ми можемо констатувати лише напрацювання підходів, а не усталені позиції. Відшкодування витрат на правову допомогу адвоката в значній мірі залежить і залежатиме від волі судді.

В таких умовах особливо приємно не лише вигравати для клієнта справи по суті, але й домагатися відшкодування витрат на правову допомогу, як це прийнято в судових провадженнях розвинених країн.

На цьому шляху адвокати юридичної фірми «Антіка» продовжують позитивну практику, і цього разу, крім успішного захисту інтересів страхової компанії «Перша» по суті спору в Північному апеляційному господарському суді, також домоглися відшкодування в повному обсязі витрат клієнта на правову допомогу в апеляційному провадженні і відмови в задоволенні апеляційної скарги опонентів на додаткове рішення про стягнення витрат в суді першої інстанції.

Над проєктом працювала команда юристів «Антіки» в складі партнерів Олексія Кота та Максима Корчагіна, а також старшого юриста Михайла Войцеховського.