Старший партнер ЮФ «Антіка» Олексій Кот увійшов до рейтингу «Вибір клієнта. 100 юристів України 2023»

27.12.2023

Старшого партнера ЮФ «Антіка» Олексія Кота вчергове відзначено як одного з найкращих юристів 2023 року.

За результатами рейтингового дослідження «Вибір клієнта. 100 юристів України 2023. Лідери практик», що проводить «Юридична газета», Олексій Кот увійшов до числа 100 кращих юристів України 2023 року, також його відзначено одним із лідерів у таких практиках:

  • антимонопольне право;
  • енергетика та природні ресурси;
  • фіксація та відшкодування збитків, завданих війною.

***

Юридична фірма «Антіка» працює на ринку юридичних послуг з 2010 року. Входить до ТОП-15 провідних юридичних компаній України*.

Фірма надає повний комплекс юридичних послуг національним та міжнародним компаніям, що ведуть бізнес в Україні та за її межами. Партнери фірми мають понад 25-річний досвід роботи в сфері юридичного консалтингу.

Спеціалісти фірми «Антіка» є експертами в наступних практиках: антимонопольне, корпоративне право, будівництво та нерухомість, енергетика, судові спори та арбітраж, юридична експертиза.

Найбільші клієнти фірми: група компаній АВТ Баварія, АрселлорМіттал Кривий Ріг, ВіДі Груп, група компаній «Ібіс», НАК «Надра України», Хенкель Україна, Хенкель Баутехнік (Україна), ПАТ «Укрнафта», Cadogan Petroleum, Cargill, Esan Eczacıbaşı Industrial Raw Materials, Enesa, Imperial Tobacco, Shell Retail Ukraine,.

ЮФ «Антіка» також консультує Світовий Банк, ЄБРР, TACIS, UNDP, KfW, NEFCO з питань реалізації в Україні інфраструктурних, енергозберігаючих та інших проектів.

*рейтинги: «50 провідних юридичних фірм України» (видавництво «Юридична практика»); Best Lawyers, «Лідери ринку. ТОП-50 юридичних компаній України» («Юридична газета»); The Legal 500, Ukrainian Law Firms та ін.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *