30.06.2017

Юридична фірма «Антіка» отримала високі рекомендації дослідження Ukrainian Law Firms 2017. А Handbook for Foreign Clients

Видання Ukrainian Law Firms. А Handbook for Foreign Clients протягом багатьох років є єдиною національною юридичною директорією, яка презентує всеохоплююче дослідження ключових практик юридичного ринку України та юридичних фірм, що в них спеціалізуються.

В цьому році юридична фірма «Антіка» знову отримала рекомендації у своїх основних практиках. Крім того, дослідження вперше окремо відмічає роботу фірми в практиці міжнародного арбітражу.

Керуючий партнер Олексій Кот включений до списку визначних практиків у сфері антимонопольного та конкурентного права. Досвід та досягнення Олексія в цій сфері високо оцінюються експертами та гравцями ринку. Дослідження також відмічає, що команда ЮФ «Антіка» відома своєю експертизою в сфері антимонопольного права, зокрема, має значний досвід представництва інтересів компаній у справах про можливе порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Особливу високу оцінку дослідження отримала практика фірми в сфері енергетики та природних ресурсів. Видання підкреслює, що ЮФ «Антіка» відома на ринку завдяки успіхам і досягненням у цій практиці, які, зокрема, включають консультування таких відомих компаній, як Cadogan Petroleum, «Чорноморнафтогаз», «Надра України», «Укрнафта», а також таких фінансових установ, як ЄБРР та НЕФКО. Партнери Олександр Буртовий і Олексій Кот увійшли до списку визначних практиків у цьому секторі.

Дослідження відзначає Олексія Кота за участь в якості консультанта та експерта з українського права в арбітражних процесах в сфері енергетики. Партнер Олександр Буртовий відомий на ринку завдяки його вагомому досвіду в проектах з енергозбереження та енергоефективності. Партнер Андрій Кузнецов веде численні судові процеси в сфері енергетики. В цій практиці також відзначена корпоративна та контрактна робота, яку веде партнер Сергій Корнієнко.

Окремо дослідження відмічає практику міжнародного арбітражу завдяки низці проектів, над якими працювала фірма, і називає Олексія Кота експертом з українського права в інвестиційних арбітражах.

Не залишилась поза увагою рейтингового дослідження і успішна діяльність фірми в сфері судової практики, очолюваної партнером Андрієм Кузнецовим. Фірма увійшла до окремого переліку фірм з добре розвинутою судовою практикою. Видання відзначає успішне представництво інтересів клієнтів фірми, серед яких «Енергобанк», «АВТ Баварія», у різних категоріях спорів. Андрія Кузнецова дослідження називає одним з визначних юристів у цій практиці. Партнер Максим Корчагін та старший юрист Олександра Федоренко названі провідними юристами у цій практиці.

Партнер Олександр Буртовий увійшов до переліку визначних практиків у сфері нерухомості, будівництва та земельних відносин. Видання зазначає, що ЮФ «Антіка» робить особливий акцент на розвитку цієї практики. Підтвердженням цьому є супровід фірмою в якості юридичного радника світового лідера в сфері управління інвестиціями в нерухомість компанії Heitman угоди з продажу логістичного комплексу у м. Бориспіль. Угода стала однією з найбільших та найскладніших на ринку нерухомості України у 2016 році. Крім того, ЮФ «Антіка» забезпечує повний юридичний супровід тривалого проекту з будівництва нового імпортерського центру BMW в Україні.