«Антіка» увійшла в ТОП-25 провідних юридичних фірм України

08.12.2020

Юридична фірма «Антіка» піднялася на 25 позицію в рейтингу «ТОП-50 провідних юридичних фірм України».

Окрім того, фірма увійшла в ТОП-10 кращих у галузі енергетики й природніх ресурсів. Також «Антіку» названо серед провідних юрфірм у судовій практиці та в галузі антимонопольного та конкурентного права.

Юристів «Антіки» також відзначили в переліку провідних юристів країни. Вони посіли чільне місце в рейтингу в наступних практиках: енергетика, антимонопольне та конкурентне право – керуючий партнер, д.ю.н., Олексій Кот, судова практика – партнер фірми Андрій Кузнецов.

«Наш успіх в різних практиках – це, в першу чергу, заслуга команди, яка працює злагоджено та на професійному рівні вирішує найскладніші задачі. Також це визнання й довіра наших клієнтів, партнерів, колег по ринку юрконсалтингу. Рух вперед – це завжди виклик, що стимулює розвиватися, ставити та досягати більш амбітних цілей», – зазначив керуючий партнер «Антіки», д.ю.н. Олексій Кот.

Нагадаємо, дослідження «50 провідних юридичних фірм України» видання «Юридична практика» проводить з 1997 року. Його основна особливість – різностороння оцінка діяльності юрфірм за кількісними та якісними показниками: кількість юристів, прибуток за 12 місяців, складність угод та судових спорів, які супроводжує фірма, фінансова ефективність. При формуванні рейтингу журі також враховує репутацію фірми та її юристів у професійній спільноті.   

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *