«Антіка» третій рік поспіль визнана The Legal 500 EMEA топ-фірмою України в галузі енергетики

11.04.2019

Третій рік поспіль міжнародне дослідження The Legal 500 Europe, Middle East & Africa – 2019 Edition називає ЮФ «Антіка» кращою юридичною фірмою України в галузі енергетики. А партнера Олександра Буртового визнано кращим юристом у цій сфері. Також за результатами дослідження, фірма отримала високі рекомендації у практиках вирішення спорів, комерційного, корпоративного права та M&A, нерухомості та будівництва.

Міжнародне дослідження The Legal 500 EMEA 2019 назвало «Антіку» лідером у енергетичній галузі. Партнер фірми Олександр Буртовий визнаний кращим юристом у цій сфері. Також відзначено професійні якості та досвід успішної роботи над проектами керуючого партнера, д.ю.н. Олексія Кота та партнера фірми Сергія Корнієнка.

«Енергетичне право є складним, багатокомпонентним та надзвичайно цікавим. Особливо це стосується України, де реформи тривають і, мабуть, триватимуть ще довгий час, а норми та правила регулювання окремих ринків та підгалузей залишатимуться нестійкими та змінюватимуться ще не один раз. Та я впевнений, що той колектив, який вдалося створити за досить невеликий проміжок часу, готовий до будь-яких викликів та вирішення найскладніших задач, які ставитимуть наші клієнти», – зазначив партнер ЮФ «Антіка» Олександр Буртовий.

За даними міжнародного рейтингу, партнер фірми, к.ю.н. Максим Корчагін потрапив до топ-5 номінації «Юристи наступної генерації» у практиці вирішення спорів.

Окрім того, клієнти високо оцінили ЮФ «Антіка» в галузі комерційного, корпоративного права та M&A, зазначивши, що вона має досвідчену команду, зокрема партнерів Олексія Кота, Олександра Буртового та Сергія Корнієнка.

«Антіка» отримала відзнаку й у практиці вирішення спорів. Клієнти зазначають, що «фірма, безумовно, заслуговує на високі рекомендації», зокрема, її партнери Андрій Кузнецов, Олексій Кот та Максим Корчагін, який є «зіркою, що сходить».

Також клієнти високо оцінили ЮФ «Антіка» та експертизу її партнерів Олександра Буртового та Олексія Кота в практиці нерухомість та будівництво.

«Наш успіх в різних практиках став можливим завдяки злагодженій роботі професійної команди юристів, а також завдяки визнанню та довірі наших клієнтів та партнерів», –підкреслив керуючий партнер ЮФ «Антіка», д.ю.н. Олексій Кот.

Варто зазначити, що щорічний незалежний рейтинг міжнародного юридичного довідника The Legal 500 публікується протягом 30 років. Він охоплює  125 юрисдикцій та є одним з найбільш престижних рейтингових систем у світі в сфері юридичних послуг.

Більше подробиць:

https://www.legal500.com/c/ukraine/commercial-corporate-and-manda

https://www.legal500.com/c/ukraine/dispute-resolution

https://www.legal500.com/c/ukraine/energy

***

Юридична фірма «Антіка» працює на ринку юридичних послуг з 2010 року. Входить до ТОП-30 провідних юридичних компаній України*.

Фірма надає повний комплекс юридичних послуг національним та міжнародним компаніям, що ведуть бізнес в Україні та за її межами. Партнери фірми мають понад 20-річний досвід роботи в сфері юридичного консалтингу.

Спеціалісти фірми «Антіка» є експертами в наступних практиках: антимонопольне, корпоративне право, будівництво та нерухомість, енергетика, судові спори та арбітраж, юридична експертиза.

Найбільші клієнти фірми: АВТ Баварія, ВіДі Груп, група компаній «Ібіс», ТОВ «МФ Телеком», НАК «Надра України», ПАТ «Насосенергомаш», Хенкель Україна, Хенкель Баутехнік (Україна), ПАТ «ДАТ «Чорноморнафтогаз», ПАТ «Укрнафта», ФК «Дніпро», ПАТ «Енергобанк», Cadogan Petroleum, Cargill, Esan Eczacıbaşı Industrial Raw Materials, Enesa, Ghelamco, Heitman International, Imperial Tobacco, International Resources Group (проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні»), Lantmannen Axa.

ЮФ «Антіка» також консультує Світовий Банк, ЄБРР, TACIS, UNDP, KfW, NEFCO з питань реалізації в Україні інфраструктурних, енергозберігаючих та інших проектів.

*рейтинги: «50 провідних юридичних фірм України» (видавництво «Юридична практика»);  «Лідери ринку. ТОП-50 юридичних компаній України» («Юридична газета»); The Legal 500, Ukrainian Law Firms та ін.