Юридична фірма «Антіка» вкотре домоглася відшкодування витрат клієнта на правову допомогу

16.11.2020

Незважаючи на те, що кількість судових рішень щодо відшкодування витрат на правову допомогу зростає, сьогодні ми можемо констатувати лише напрацювання підходів, а не усталені позиції. Відшкодування витрат на правову допомогу адвоката в значній мірі залежить і залежатиме від розсуду судді.

В таких умовах особливо приємно не лише вигравати для клієнта справи по суті, але й домагатися відшкодування витрат на правову допомогу, як це прийнято в судових провадженнях розвинених країн.

На цьому шляху адвокати юридичної фірми «Антіка» продовжують позитивну практику, і цього разу, крім успішного захисту інтересів страхової компанії «Перша» по суті спору в Північному апеляційному господарському суді, також домоглися відшкодування в повному обсязі витрат клієнта на правову допомогу в апеляційному провадженні і відмови в задоволенні апеляційної скарги опонентів на додаткове рішення про стягнення витрат в суді першої інстанції.

Над проєктом працювала команда юристів «Антіки» в складі партнерів Олексія Кота та Максима Корчагіна, а також старшого юриста Михайла Войцеховського.