Партнера «Антіки» Сергія Корнієнка обрали до Громадської ради при АМКУ

27.02.2019

Учора, 26 лютого 2019 року, в Антимонопольному комітеті України відбулися установчі збори, на яких партнера юридичної фірми «Антіка» Сергія Корнієнка було обрано до складу Громадської ради при АМКУ як представника Асоціації «Укрцемент».

До складу Громадської ради при АМКУ увійшли 49 представників різних громадських організацій та інституцій, які були допущені до участі в установчих зборах та особисто були присутні на них. Це вже п’ята каденція в Сергія Корнієнка у складі Громадської ради при АМКУ, тривалість якої становить два роки. Під час минулої каденції Сергій також обіймав посаду заступника Голови Правового комітету Громадської ради при АМКУ та брав активну участь в роботі цього робочого органу Громадської ради.

«Представники юридичної фірми «Антіка» не перший рік співпрацюють з Антимонопольним комітетом України та приймають активну участь в роботі Громадської ради при АМКУ. Метою своєї діяльності у складі Громадської ради Комітету вбачаю продовження активної роботи в напрямку максимально ефективної реалізації основних завдань Громадської ради, зокрема, всебічне сприяння формуванню та реалізації державної політики у сфері захисту економічної конкуренції, проведення відповідної експертизи нормативно-правових актів АМКУ, аналіз стану та тенденцій розвитку законодавства про захист економічної конкуренції щодо пріоритетів і напрямів конкурентної політики тощо», – підкреслив Сергій Корнієнко.   

Нагадаємо, що до складу Громадської ради при АМКУ мали право обиратися представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, професійних, творчих спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації. Всі вони мали бути зареєстровані в установленому порядку та проводити діяльність на території України та у сфері, що пов’язана з діяльністю АМКУ.

***

Юридична фірма «Антіка» працює на ринку юридичних послуг з 2010 року. Входить до ТОП-30 провідних юридичних компаній України*.

Фірма надає повний комплекс юридичних послуг національним та міжнародним компаніям, що ведуть бізнес в Україні та за її межами. Партнери фірми мають понад 20-річний досвід роботи в сфері юридичного консалтингу.

Спеціалісти фірми «Антіка» є експертами в наступних практиках: антимонопольне, корпоративне право, будівництво та нерухомість, енергетика, судові спори та арбітраж, юридична експертиза.

Найбільші клієнти фірми: АВТ Баварія, ВіДі Груп, група компаній «Ібіс», ТОВ «МФ Телеком», НАК «Надра України», ПАТ «Насосенергомаш», Хенкель Україна, Хенкель Баутехнік (Україна), ПАТ «ДАТ «Чорноморнафтогаз», ПАТ «Укрнафта», ФК «Дніпро», ПАТ «Енергобанк», Cadogan Petroleum, Cargill, Esan Eczacıbaşı Industrial Raw Materials, Enesa, Ghelamco, Heitman International, Imperial Tobacco, International Resources Group (проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні»), Lantmannen Axa, Shell Retail Ukraine.

ЮФ «Антіка» також консультує Світовий Банк, ЄБРР, TACIS, UNDP, KfW, NEFCO з питань реалізації в Україні інфраструктурних, енергозберігаючих та інших проектів.

*рейтинги: «50 провідних юридичних фірм України» (видавництво «Юридична практика»);  «Лідери ринку. ТОП-50 юридичних компаній України» («Юридична газета»); The Legal 500, Ukrainian Law Firms та ін.