Керуючий партнер «Антіки» Олексій Кот виступить на Всеукраїнському форумі «Україна 30»

01.03.2021

1-2 березня в Києві проходить Всеукраїнський форум «Україна 30». В рамках заходу відбудеться сесія, присвячена темі рекодифікації Цивільного кодексу України. Одним із доповідачів буде керуючий партнер юридичної фірми «Антіка» Олексій Кот, д.ю.н., професор, заступник керівника робочої групи з питань рекодифікації Цивільного кодексу.

Сектор правосуддя є чи не одним з найважливіших для демократичної держави. Це саме та система, яка має гарантувати всім — і бізнесу, і громадянам — що їх право на справедливість отримає увагу та не буде проігнороване.

Розвиток правосуддя – це також про розвиток законодавства, яке відповідає потребам суспільства, включно із використанням міжнародних правових стандартів в національному законодавстві.

Впродовж Всеукраїнського форуму “Україна 30” представники української влади — офіс президента, уряд, народні депутати — разом з представниками міжнародної спільноти та профільними експертами обговорять роль та місію Конституційного та Верховного судів, а також проєкт нового Кримінального кодексу та перспективи рекодифікації Цивільного кодексу України.