«Антіка» четвертий рік поспіль визнана The Legal 500 EMEA топ-фірмою України в галузі енергетики

17.04.2020

Четвертий рік поспіль міжнародне дослідження The Legal 500 Europe, Middle East & Africa – 2020 Edition називає ЮФ «Антіка» кращою юридичною фірмою України в галузі енергетики.  А партнера Олександра Буртового – кращим юристом у цій сфері. Також за результатами дослідження, фірма отримала високі рекомендації у практиках вирішення спорів, антимонопольного права, комерційного, корпоративного права та M&A, нерухомості та будівництва, трудового права.

Міжнародне дослідження The Legal 500 EMEA 2020 назвало «Антіку» лідером у енергетичній галузі. Партнер фірми Олександр Буртовий визнаний кращим юристом у цій сфері. Також відзначено професійні якості та досвід успішної роботи над проектами керуючого партнера, д.ю.н. Олексія Кота та партнерів фірми Андрія Кузнецова й Максима Корчагіна. Зокрема, зазначається, що «унікальністю кожного члена команди «Антіки» є поєднання глибоких наукових знань та потужного практичного досвіду».

«Енергетичне право є складним, багатокомпонентним та надзвичайно цікавим. Особливо це стосується України, де реформи тривають і, мабуть, триватимуть ще довгий час, а норми та правила регулювання окремих ринків та підгалузей залишатимуться нестійкими та змінюватимуться ще не один раз. Та я впевнений, що той колектив, який вдалося створити за досить невеликий проміжок часу, готовий до будь-яких викликів та вирішення найскладніших задач, які ставитимуть наші клієнти», – зазначив партнер ЮФ «Антіка» Олександр Буртовий.

За даними міжнародного рейтингу, партнер фірми, к.ю.н. Максим Корчагін потрапив до топ-5 «Юристів наступного покоління» у практиці вирішення спорів. Також клієнти «Антіки» відзначили чималий досвід та націленість на результат партнерів фірми Олексія Кота та Андрія Кузнецова.

Окрім того, клієнти високо оцінили ЮФ «Антіка» в галузі комерційного, корпоративного права та M&A, зазначивши, що вона має фахову команду та чималий досвід в реалізації проектів у цій сфері. Зокрема відзначили партнерів Олексія Кота та Олександра Буртового.

Експерти The Legal 500 та клієнти «Антіки» високо оцінили роботу команди в галузі антимонопольного права. Зокрема відзначили високий рівень експертизи партнерів Олексія Кота та Сергія Корнієнка.

«Юридична фірма «Антіка» має потужний досвід у вирішенні питань з трудового права та високу орієнтованість на результат», – зазначається в дослідженні. Окрім того, наголошується на досвіді в цій галузі партнерів фірми Олександра Буртового та Сергія Корнієнка.

Також клієнти високо оцінили ЮФ «Антіка» та експертизу її партнерів Олександра Буртового, Олексія Кота та Сергія Корнієнка в практиці «Нерухомість та будівництво».

 «Наш успіх в різних практиках став можливим завдяки злагодженій роботі професійної команди юристів, а також завдяки визнанню та довірі наших клієнтів та партнерів», – підкреслив керуючий партнер ЮФ «Антіка», д.ю.н. Олексій Кот.

Варто зазначити, що щорічний незалежний рейтинг міжнародного юридичного довідника The Legal 500 публікується протягом 30 років. Він охоплює  125 юрисдикцій та є одним з найбільш престижних рейтингових систем у світі в сфері юридичних послуг.

Більше подробиць:

https://www.legal500.com/c/ukraine/commercial-corporate-and-ma/

https://www.legal500.com/c/ukraine/competition/

https://www.legal500.com/c/ukraine/dispute-resolution/

https://www.legal500.com/c/ukraine/employment/

https://www.legal500.com/c/ukraine/energy/

https://www.legal500.com/c/ukraine/real-estate-and-construction/