«Антіка» отримала високі рекомендації Ukrainian Law Firms2018. А Handbook for Foreign Clients

09.07.2018

Видання Ukrainian Law Firms. А Handbook for Foreign Clients назвало кращі юридичні фірми та юристів України. Юридична фірма «Антіка» отримала рекомендації в шести сферах права: енергетика та природні ресурси, міжнародний арбітраж, судова практика, нерухомість, будівництво та земельні відносини, антимонопольне й конкурентне право, корпоративне право та M&A. Також у рейтингу відзначили високий рівень експертизи партнерів та юристів фірми.

Керуючий партнер ЮФ «Антіка», д.ю.н. Олексій Кот був включений до списку визначних практиків у сфері антимонопольного й конкурентного права. Експерти та гравці ринку високо оцінили його експертизу, наукові досягнення та ретельний підхід до роботи.

Дослідження відмічає високий рівень компетенції ЮФ «Антіка» в практиці міжнародного арбітражу. Окремо наголошується на експертизі партнерів Олексія Кота та Сергія Корнієнка.

Цьогоріч видання відзначило високий рівень експертизи юридичної фірми «Антіка» та її партнерів Олексія Кота, Олександра Буртового та Сергія Корнієнка в галузі корпоративного права та M&A.

«Антіка» також увійшла до переліку фірм з добре розвинутою судовою практикою. Видання акцентує на успішному представництві у різних категоріях спорів інтересів клієнтів фірми, серед яких «Енергобанк», «АВТ Баварія». Партнер Андрій Кузнецов  визнаний одним із кращих судових юристів України. Партнер Максим Корчагін та старший юрист Олександра Федоренко названі провідними юристами у цій практиці.

Високо оцінили експертизу та досвід фірми у сфері енергетики та природних ресурсів. Видання підкреслює, що «Антіка» має згуртовану команду професіоналів та відома на ринку завдяки успіхам і досягненням у цій практиці. Зокрема, в здійсненні юридичного супроводу компанії Cadogan Petroleum, а також таких фінансових установ як ЄБРР та НЕФКО.

Видання також відзначило компетентність партнерів фірми у цій галузі права. Олексій Кот знаний в якості консультанта та експерта з надання підтримки державним компаніям у нафтогазових проектах з акцентом на  арбітражному процесі. Олександр Буртовий відомий на ринку завдяки великому досвіду в реалізації проектів  з енергозбереження та енергоефективності. Партнер Андрій Кузнецов веде численні судові процеси в сфері енергетики. Відзначили також професійність Сергія Корнієнка у застосуванні українського законодавства в арбітражних справах у сфері енергетики.

ЮФ «Антіка» включили до переліку кращих фірм у сфері нерухомості, будівництва та земельних відносин. Окремо відзначили її успішну співпрацю з такими відомими компаніями як «АВТ Баварія Україна», «Ірбіс Груп», Success Invest. Партнер Олександр Буртовий посів чільне місце  в списку визначних практиків у цій галузі.

Видання Ukrainian Law Firms. А Handbook for Foreign Clients протягом багатьох років залишається єдиною національною юридичною директорією, яка презентує всеохоплююче дослідження ключових практик юридичного ринку України та юридичних фірм, котрі в них спеціалізуються.

***

Юридична фірма «Антіка» працює на ринку юридичних послуг з 2010 року. Входить до ТОП-30 провідних юридичних компаній України*.

Фірма надає повний комплекс юридичних послуг національним та міжнародним компаніям, що ведуть бізнес в Україні та за її межами. Партнери фірми мають понад 20-річний досвід роботи в сфері юридичного консалтингу.

Спеціалісти фірми «Антіка» є експертами в наступних практиках: антимонопольне, корпоративне право, будівництво та нерухомість, енергетика, судові спори та арбітраж, юридична експертиза.

Найбільші клієнти фірми: АВТ Баварія, ВіДі Груп, група компаній «Ібіс», ТОВ «МФ Телеком», НАК «Надра України», ПАТ «Насосенергомаш», Хенкель Україна, Хенкель Баутехнік (Україна), ПАТ «ДАТ «Чорноморнафтогаз», ПАТ «Укрнафта», ФК «Дніпро», ПАТ «Енергобанк», Cadogan Petroleum, Cargill, Esan Eczacıbaşı Industrial Raw Materials, Enesa, Ghelamco, Heitman International, Imperial Tobacco, International Resources Group (проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні»), Lantmannen Axa, Shell Retail Ukraine.

ЮФ «Антіка» також консультує Світовий Банк, ЄБРР, TACIS, UNDP, KfW, NEFCO з питань реалізації в Україні інфраструктурних, енергозберігаючих та інших проектів.

*рейтинги: «50 провідних юридичних фірм України» (видавництво «Юридична практика»);  «Лідери ринку. ТОП-50 юридичних компаній України» («Юридична газета»); The Legal 500, Ukrainian Law Firms та ін.