Керуючий партнер «Антіки» Олексій Кот дав прогнози щодо майбутнього вітчизняного юрбізнесу

17.04.2020

Сьогодні, 17 квітня, під час ON-LAW МАРАФОНУ «Юрбізнес в часи кризи: змінюємо налаштування» керуючий партнер юридичної фірми «Антіка», д.ю.н. Олексій Кот дав прогнози щодо того, які трансформації чекають на юридичний бізнес України у зв`язку з карантином та кризою.

Організатори ON-LAW МАРАФОНУ, видавництво «Юридическая практика» та Legal High School, зібрали на одній площадці власників та топ-менеджерів провідних юридичних фірм, щоб проаналізувати, як змінилася галузь у зв`язку з карантином, які трансформації доведеться пережити через кризу, що робити, щоб вийти з неї максимально ресурсним та з мінімальними втратами.

Керуючий партнер «Антіки» Олексій Кот спробував зазирнути в майбутнє та зробити прогнози щодо того, яким буде після кризи бізнес, що працює в галузі юридичного консалтингу.

«Безперечно, юридичний світ не буде таким, як був до кризи. Карантинні обмеження сприяли тому, щоб подивитися на організацію бізнес-процесів під іншим кутом. Очевидно, почнуть з`являтися нові продукти та практики. Слід очікувати на ринку нових об`єднань та поглинань. Я переконаний, буде міграція партнерів та юристів. Безумовно, ми по-іншому подивимося на юридичний маркетинг та розвиток бізнесу. Та в будь-якому разі слід пам`ятати, що криза – це можливість знайти свій шлях та нові, більш ефективні рішення. Виживе та стане міцнішим той, хто зможе адаптуватися до нових умов та реальностей», – підкреслив керуючий партнер юридичної фірми «Антіка», д.ю.н. Олексій Кот.   

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *