«АНТІКА» ВКОТРЕ ВИЗНАНА THE LEGAL 500 EMEA ТОП-ФІРМОЮ УКРАЇНИ В ГАЛУЗІ ЕНЕРГЕТИКИ

17.04.2021

Вкотре поспіль міжнародне дослідження The Legal 500 Europe, Middle East & Africa – 2021 Edition називає ЮФ «Антіка» кращою юридичною фірмою України в галузі енергетики.  А керуючого партнера Олександра Буртового – кращим юристом у цій сфері. Також за результатами дослідження, фірма отримала високі рекомендації у практиках вирішення спорів, антимонопольного права, трудового права, комерційного, корпоративного права та M&A, нерухомості та будівництва.

Міжнародне дослідження The Legal 500 EMEA 2021 назвало «Антіку» лідером у енергетичній галузі. Керуючий партнер фірми Олександр Буртовий очолив рейтинг серед кращих юристів у цій сфері.  Енергетика є основною сферою діяльності юридичної фірми «Антіка». Один з наріжних каменів практики стосується природних ресурсів та використання надр. Рейтингом було відзначено професійні якості та досвід успішної роботи над проектами партнера, д.ю.н. Олексія Кота та партнера фірми Андрія Кузнецова.

Енергоефективність та енергозбереження – ще один ключовий елемент, і ім’я, яке слід зазначити в цій області, – Олександр Буртовий. Олександр – заступник голови комітету з енергетики, нафти і газу Колегії адвокатів України. Робота фірми включає консультації з усіх аспектів енергетичних проектів, включаючи спільну розвідку, розробку і експлуатацію, а також угоди про розподіл продукції.

За даними міжнародного рейтингу, партнер фірми, к.ю.н. Максим Корчагін знову потрапив до топ-5 «Партнерів наступного покоління» у практиці вирішення спорів. Також клієнти «Антіки» відзначили чималий досвід та націленість на результат партнерів фірми Олексія Кота та Андрія Кузнецова, а також радниці Олександри Федоренко.

Окрім того, клієнти високо оцінили ЮФ «Антіка» в галузі комерційного, корпоративного права та M&A, зазначивши, що вона має сильний досвід з створення та реорганізації місцевих представництв міжнародного бізнесу. Зокрема відзначили партнерів Олексія Кота та Олександра Буртового.

Експерти The Legal 500 та клієнти «Антіки» високо оцінили роботу команди в галузі антимонопольного права. Зокрема відзначили високий рівень експертизи партнера Олексія Кота.

«Юридична фірма «Антіка» має потужний досвід у вирішенні питань з трудового права та високу орієнтованість на результат», – зазначається в дослідженні. Фірма відома своїми знаннями і вміннями з питань, що стосуються працевлаштування іноземних громадян в Україні, включаючи як трудові контракти, так і посвідки на проживання. Окрім того, наголошується на досвіді в цій галузі керуючого партнера фірми Олександра Буртового.

Також клієнти високо оцінили ЮФ «Антіка» та експертизу її партнерів Олександра БуртовогоОлексія Кота в практиці «Нерухомість та будівництво».

Варто зазначити, що британський щорічний незалежний рейтинг міжнародного юридичного довідника The Legal 500 публікується протягом більше 30 років. Він охоплює  125 юрисдикцій та є одним з найбільш престижних рейтингових систем у світі в сфері юридичних послуг.

Більше подробиць:

https://www.legal500.com/c/ukraine/commercial-corporate-and-ma/

https://www.legal500.com/c/ukraine/competition/

https://www.legal500.com/c/ukraine/dispute-resolution/

https://www.legal500.com/c/ukraine/employment/

https://www.legal500.com/c/ukraine/energy/

https://www.legal500.com/c/ukraine/real-estate-and-construction/